Skyddsängel present

Skyddsängel present

Inlägget innehåller annonslänkar

En skyddsängel är en väldigt fin present. En fin tanke om extra skydd och trygghet är något som är roligt att ge och som garanterat uppskattas av den som får den. Det passar ju även bra att ge en skyddsängel i present vid många olika tillfällen. På dopdagen, på födelsedagen eller varför inte bara som en fin present mitt i vardagen till någon som man bryr sig om?

Skyddsänglar finns både som fina prydnader att ställa på hyllan eller ha framme på bordet. Men det finns också vackra små smycken som berlocker och halsband som man kan bära varje dag. Här nedan finns några tips på fina änglar att ge bort till någon du bryr dig om.

Skyddsängel från Skultuna

Dessa änglar från Skultuna är fantastiska. Finns i två olika storlekar och passar att ge i present vid alla tillfällen. En vacker ängel med ljus att tända för lite extra trygghet i tillvaron.

Skyddsängel som halsband till barn

Hur fint är det inte att ge den nyfödde ett halsband med sin egna lilla skyddsängel. En present som ger extra skydd och trygghet resten av livet. En skyddsängel är den perfekta gåvan till någon som är nyfödd eller som firar sin dopdag. Eller varför inte som födelsedagspresent? Här är några fina alternativ på skyddsänglar till halsband i barnstorlekar som finns i butik just nu.

skyddsängel halsband
Finns hos Hallbergs guld
skyddsängel halsband
Finns hos Guldfynd
skyddsängel halsband
Finns hos Hallbergs guld

Skyddsängel berlocker

En berlock är en enkel men så fin present att ge oavsett tillfälle och ålder. En berlock kan fästas på en egen kedja som halsband eller armband och kan vara med och ge skydd varje dag. En berlock passar också att ge som födelsedagspresent, doppresent eller att ge mitt i vardagen utan speciell dag att fira.

Finns hos Albrekts guld
Finns hos Albrekts guld
Finns hos Guldfynd

Fler fina skyddsänglar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.